People make Senze

Onderzoek & Advies

Senze adviseert overheden bij gewijzigde wetgeving, strategievorming, beleid, management en organisatieverandering. Onze overtuiging is dat vraagstukken alleen succesvol kunnen worden opgelost als kennis en proces gecombineerd worden met de mensen die ermee werken. Immers People make Senze.

Een mensgerichte veranderaanpak

De vraag van onze opdrachtgevers is bepalend voor onze dienstverlening. Of het nu gaat om strategisch advies, het optimaliseren van processen, het begeleiden van een gewenste verandering of het doen van onderzoek: Senze biedt u te allen tijde een advies op maat. Samen met onze opdrachtgevers zijn wij constant op zoek naar mogelijkheden om Mens & Organisatie in deze continue veranderende omgeving duurzaam met elkaar in verbinding te brengen en te ontwikkelen.

Vanuit onze mensgerichte veranderaanpak en procesbegeleiding, ontzorgen wij gemeentelijke organisaties vanuit Onderzoek & Advies met:

Senze Adviseurs aan het woord…

Interview met
Meerten

Duizendpoot Meerten van der Werf is volledig in zijn element wanneer hij zijn advieswerkzaamheden kan combineren met zowel interim- als trainingsopdrachten. Een man met een groot aantal ambities, die geen moment onbenut laat om zijn inhoudelijke kennis bij te spijkeren en enorm veel voldoening haalt uit het begeleiden van personen en organisaties in veranderingsprocessen.

> Naar het volledige interview

Interview met
Natasja

Natasja Schouten-Lening is al meer dan 23 jaar werkzaam binnen het domein van de fysieke leefomgeving, waarvan een groot aantal jaren als projectleider voor de implementatie van de Omgevingswet en de Wkb. Het is gezien haar enorme vakinhoudelijke bagage niet verwonderlijk dat mensen voor meer informatie over deze onderwerpen al snel uitkomen bij Natasja.

> Naar het volledige interview

Interview met
Guus

Guus Leeuw combineert zijn advieswerkzaamheden met diverse commerciële verantwoordelijkheden en dat biedt doorgaans nieuwe mogelijkheden. Hij ziet het als een uniek voordeel om werkzaam te mogen zijn op projecten die ten dienste staan van de zakelijke doelstellingen van Senze.

> Naar het volledige interview