Neem deel aan ons Webinar ‘Het vizier op 1 juli 2022’

Graag nodigen wij u uit voor ons Webinar ‘Het vizier op 1 juli 2022’, dat plaatsvindt op DONDERDAG 17 JUNI om 13:00 UUR. U kunt op de 17e geheel kosteloos deelnemen via de volgende DEELNAME LINK.

De beoogde inwerkingtredingsdatum van de Omgevingswet en de Wkb is verplaatst naar 1 juli 2022. Duidelijkheid over deze nieuwe deadline maakt dat alle betrokkenen hun voorbereidingsplannen gericht kunnen afstemmen op deze einddatum. Het geeft gemeenten die al verder zijn met de implementatie extra tijd om te oefenen met de inhoud van de wet en de nieuwe manier van werken. En voor gemeenten die nog aan het begin staan, biedt het uitstel juist de tijd om de implementatie van de Omgevingswet en de Wkb op een gedegen manier vorm te geven.

Maar let op: 1 juli 2022 nadert met rasse schreden. Met de zomervakantie voor de deur, de gemeenteraadsverkiezingen en de effecten die het coronavirus nog blijvend zullen hebben op de capaciteit en de prioriteiten van gemeenten, is de feitelijk implementatietijd maar circa 10 maanden.

In dit Webinar voorzien onze senior adviseurs Josien Roodnat, Natasja Schouten-Lening, Marjanne den Boer, Jaco van Giezen en Michel Hek van samenwerkingspartner Ecorys u van tips en handvatten voor de best passende invulling van de resterende implementatiemaanden voor uw organisatie. De effecten op financiën, de werkprocessen, mens en organisatie staan hierin centraal.

Interactie
Wij gaan vooral ook graag met u in gesprek! Vragen of ervaringen over dit onderwerp kunt u daarom tijdens het Webinar insturen via de daarvoor bestemde vraag- en antwoordmodule. Onze adviseurs ruimen tijd in om hier live op te reageren.