Jaco van Giezen

Senior Adviseur / Partner

Als partner bij Senze sta ik aan de lat voor commercie & marketing en als senior adviseur ondersteun ik organisaties op de verschillende thema’s binnen de fysieke leefomgeving. Beide rollen vervul ik met passie vanuit mijn drijfveer dat ik graag samen met de opdrachtgever op zoek ga naar oplossingen en innovaties ten behoeve van een mooi eindresultaat.

Door mijn positieve benadering ben ik staat om mensen in beweging te krijgen en te verbinden. Ik kies voor creatieve invalshoeken om inhoud en vorm met elkaar te verbinden. Het geeft mij energie en een extra kick als het resultaat breed gedragen geïmplementeerd wordt. Daar ga ik voor! Of het nu gaat om wetswijzigingen, samenwerkingsvraagstukken of onderwerpen op mijn grote passie sport, ik zie altijd kans om er iets moois van te maken.

Vanuit het sporten en coachen heb ik geleerd de lat altijd hoog te leggen. Doorzetten en finishen is namelijk het beste gevoel wat er is. Komt er een keer een tegenslag, dan is humor de beste manier om het op te lossen.