Senze is Great Place To Work Certified!

Great Place To Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van medewerkersonderzoek wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die de vereiste score behalen mogen direct de titel Great Place To Work Certified dragen. Senze is er daar één van.

Sinds juni 2021 is Senze gecertificeerd als Great Place To Work. “En daar zijn wij uitermate trots op!”, aldus Brenda Holl, Managing Partner mens, organisatie en strategie van Senze. “People make Senze is onze missie, want de mens maakt het verschil. Aan deze missie werken wij iedere dag met de nodige overtuiging en passie, samen met onze collega’s en opdrachtgevers. De titel ‘Great Place To Work’ is een mooie bevestiging dat we de juiste stappen zetten met onze programma’s ten behoeve van de ontwikkeling van onze mensen. Een extra stimulans om ons werkgeverschap nog verder te optimaliseren. Wij zijn namelijk van mening dat wanneer medewerkers hun passie en talenten optimaal mogen en kunnen benutten, zij ook daadwerkelijk het verschil maken. En die ruimte bieden wij graag aan onze mensen!”

René Brouwers, directeur van Great Place To Work Nederland: Goed werkgeverschap is de weg naar organisatiesucces – dat is de overtuiging van Great Place To Work Nederland. Organisaties die een cultuur van vertrouwen, trots en plezier hebben, presteren beter. Hier als organisatie in uitblinken is een prestatie. Een prestatie om trots op te zijn en een prestatie die aandacht verdient.” Brouwers over het onderzoek: “Wij vragen de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan prestaties. Deze aanpak hanteren wij wereldwijd in 60 landen bij jaarlijks ruim 7.000 organisaties.”

Over Great Place to Work
Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten.

Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place To Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever.