Interim

Senze Professionals

Onze Senze Professionals onderscheiden zich door hun gedrevenheid, enthousiasme en kennis die zij meebrengen naar de opdracht waar ze werkzaam zijn. En zijn daarmee niet alleen op inhoud, maar ook op houding en gedrag van toegevoegde waarde voor tijdelijke projecten binnen uw organisatie.

Senze Professionals nemen hun opgedane kennis en ervaring uit eerdere projecten mee naar nieuwe opdrachten. Niet alleen ontwikkelen zij zichzelf verder, maar vergroten door het ‘kijken in verschillende keukens’ ook de knowhow van Senze en leren opdrachtgevers met een andere blik naar de situatie te kijken. Leren van collega’s en opdrachtgevers, het volgen van trainingen, persoonlijke ontwikkeling en het bijwonen van expertise-bijeenkomsten staan voor onze Senze Professionals hoog in het vaandel.

Binnen het fysieke domein heeft Senze vanuit interim ruime ervaring in het invullen van tijdelijke rollen als Beleidsmedewerker OOV, Casemanager APV, RO Jurist, Projectleider OOV, Handhavingsjurist Omgevingsrecht en Openbare Orde & Veiligheid, Casemanager Wabo en Beleidsmedewerker RO.

Senze Professionals aan het woord…

Interview met
Wilfred

Mens, organisatie en oplossing op een frisse en eigenzinnige manier met elkaar verbinden. Dat doet Senze al jaren. Senze Professionals hebben ervaring op operationeel, tactisch en strategisch niveau en zijn toonaangevend in hun vakgebied. Maar wat maakt het werk als Senze Professional nou zo mooi? Wilfred Borneman stond niet alleen aan de wieg van deze tak binnen Senze, hij zou ook niet meer anders willen.

Even een voetnootje. Als Wilfred deze woorden uitspreekt, gebeuren er twee dingen. Allereerst volgt er een anekdote uit zijn dagelijkse praktijk als Senze Professional. Tegelijkertijd verschijnt er een grote glimlach op zijn gezicht. “Ja sorry”, verontschuldigt hij zich als hij aan een verhaal begint over een nieuwe opdracht die hij heeft gekregen als lid van de afdeling Openbare Orde en Veiligheid van de gemeente Amstelveen. “Ik bijt mij er dan ook volledig in vast. Voor veel mensen misschien saai, maar ik vind het heel mooi.”

> Naar het volledige interview

Interview met
Rachel

Voorspellen waar ze over vijf jaar werkt en wat voor werk ze dan doet, dat kan Rachel Sewdajal niet. Maar ze weet wel dat Senze de perfecte plek is om die route verder uit te stippelen.

Altena, Zaanstad, Zoetermeer, Kaag en Braassem. Zomaar een aantal gemeenten waar Rachel in haar twee jaren als Senze Professional al heeft gewerkt. Een indrukwekkend rijtje, maar dat was vooraf helemaal niet de bedoeling. “Toen ik bij Senze binnenkwam dacht ik: ik ga bij één gemeente werken en heel mijn loopbaan alleen maar APV-vergunningen behandelen”, lacht Rachel. “Dat is nu heel anders. Ik wil niet alleen maar APV-aanvragen behandelen, maar ook alles over de Wabo leren. En dat niet in één gemeente, maar op meerdere plekken.”

> Naar het volledige interview

Interview met
Mitchell

Mitchell Verbraeken ging direct na zijn rechtenstudie aan de slag bij Senze, maar is als Professional nu al van grote waarde voor zowel de klant als voor zijn collega’s.

Een bachelordiploma Criminologie en een bachelordiploma Rechten met daarop aansluitend een masterdiploma Strafrecht. Op het eerste gezicht niet de meest voor de hand liggende basis voor een medewerker van Senze, maar Mitchell bewijst juist enorm van toegevoegde waarde te zijn met zijn achtergrond. “Ik twijfelde destijds heel erg tussen straf- en bestuursrecht. Maar tijdens mijn master heb ik op het advocatenkantoor waar ik werkte ook het bestuursrecht meegekregen. En Senze opereert veel in de bestuursrechtelijke wereld. Ik kan dus op beide vlakken goed terecht.”

> Naar het volledige interview