Onze projecten

Projecten Training & Coaching

De samenwerking met de andere disciplines binnen Senze zorgt ervoor dat wij binnen de Senze Academy in al onze programma’s een directe relatie leggen met de dagelijkse praktijk. Onze training en coaching activiteiten richten zich zowel op inhoudelijke als op persoonlijke aspecten.

Een kleine greep uit onze projecten:

Opleidingspartner Omgevingswet
Wij hebben al aan een groot aantal organisaties trainingen gegeven over uiteenlopende onderdelen van de Omgevingswet. Ook zijn er gemeenten en omgevingsdiensten die ons als opleidingspartner hebben gevraagd voor alle trainingen. Een mooie manier om onderwerpen en doelgroepen aan elkaar te verbinden.

Training ‘on the job’ medewerkers VTH
Door schaarste zijn er veel nieuwe VTH collega’s die meer kennis en ervaring kunnen gebruiken. Wij begeleiden deze mensen in hun dagelijkse praktijk.

Safari naar de toekomst
Erachter komen wat alle ontwikkelingen in de fysieke leefomgeving voor impact hebben, doe je toch het liefst samen? Wij nemen gemeentes mee naar buiten op ontdekkingstocht.

“We zijn complementair aan elkaar, kunnen elkaar optimaal versterken en creëren samen kansen om medewerkers verder te laten ontwikkelen” – Fernando Salinas Camara van de gemeente Zaanstad