Samen duurzaam en verantwoord ontwikkelen

Met ons innovatieve en eigenzinnige training- en adviesbureau staan wij middenin de samenleving. Op geheel ‘eigen’wijze verbindt Senze zich aan mens, organisatie en oplossing. Wanneer wij met ons handelen ook maatschappelijk impact kunnen maken dan pakken wij die kans maar al te graag aan. De behoefte om iets fundamenteels te kunnen betekenen voor anderen is groot.

Vanuit onze langlopende relatie met de gemeente Zaanstad ontstond de mogelijkheid om concreet invulling te geven aan het begrip Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zij brachten de duurzame, gerecyclede en lokale kerstpakketten van Werkom, het leerwerkbedrijf van de gemeenten Zaanstad en Purmerend, onder onze aandacht. Een initiatief dat naadloos aansluit op het gedachtegoed van Senze om samen duurzaam en verantwoord te ontwikkelen.

De kerstpakketten voor de Senze-collega’s zijn dit jaar zodoende niet alleen goed gevuld, ook dragen we met onze bestelling bij aan de ontwikkeling van de medewerkers van leerwerkbedrijf Werkom. Van gerecyclede verpakking tot het inpakken van de streekproducten en de verzending. Het volledige proces is in handen van mensen die Werkom begeleidt naar duurzaam werk.

Senze is trots en verheugd om op deze manier haar steentje bij te kunnen dragen aan het fantastische maatschappelijke doel van Werkom: ‘Zoveel mogelijk mensen hun eigen inkomen laten verdienen én werknemers die een beschutte werkomgeving nodig hebben een werkplek bieden die bij hen past.’