Interim

Zelfstandig Professionals

De samenwerking tussen Senze en de Zelfstandig Professional (ZP-er) is persoonlijk. De mens maakt tenslotte het verschil. We kijken samen hoe we een opdracht zo optimaal mogelijk vorm kunnen geven, zodat zowel de ZP-er, Senze als de opdrachtgever een ontwikkeling doormaakt.

ZP-ers staan er dan ook allesbehalve alleen voor om een opdracht tot het gewenste resultaat te brengen. Zij kunnen gebruikmaken van de kennis en expertise van Senze, mogen deelnemen aan alle  door Senze georganiseerde trainingen en zijn tevens van harte welkom bij uiteenlopende bedrijfsactiviteiten. We doen het echt samen.

Binnen het fysieke domein zijn onze ZP-ers onder meer tijdelijk aan de slag als Afdelingshoofd, Teamleider VTH, Casemanager Wabo/APV, Jurist Omgevingsrecht, RO of OVV of als Projectleider Omgevingswet.

Met een groot aantal ZP-ers heeft Senze een langlopende relatie. Relaties waar wij trots op zijn en een bevestiging dat de werkvorm door ZP-ers gewaardeerd wordt. Zowel op inhoud, als op houding en gedrag.

Contact
Geïnteresseerd in een tijdelijke opdracht. Neem dan gerust contact met ons op!