Interim

Senze TalentLab

Senze TalentLab is een kweekvijver voor jonge ambtenaren in spe. We begeleiden deze jonge professionals niet alleen op inhoud, maar ook op houding en gedrag. Vanwege een veelvoud aan verandering op het gebied van wet- en regelgeving binnen het domein omgevingsrecht wordt ‘procesregie’ steeds belangrijker. De ‘nieuwe ambtenaar’ wordt de spil in dit proces en kan alle aspecten van de procedures binnen het omgevingsrecht goed doorlopen, waarbij zowel milieu, bouw, juridische en ruimtelijke aspecten van belang zijn.

Een mooie kickstart voor ambtenaren van de toekomst!

Een duurzame meerwaarde voor mens en organisatie.

Senze begeleidt deze jonge talenten tot de ‘nieuwe ambtenaar’. Dit doen we door ze, gedurende de periode dat zij tewerkgesteld zijn bij een gemeente, te trainen op de gewenste (vak)inhoud en op houding en gedrag. Aan de hand van een concreet opleidingsplan, wordt enerzijds de kwaliteit geborgd en weten we anderzijds, samen met u als opdrachtgever, het beste uit de kandidaat te halen. De intentie is de kandidaat door coaching on the job in 1 jaar te laten voldoen aan de kwaliteitscriteria 2.2.

Senze TalentLab als strategisch partner

Het Senze TalentLab is een lichtend voorbeeld van onze visie op strategisch partnerschap. Strategische partners realiseren zich dat ze door samen te werken meer bereiken. De wereld is te complex om vast te houden aan de traditionele relatie van inkoper en leverancier. Samen creatief zijn en op zoek gaan naar oplossingen die zorgen voor duurzaam succes is het devies.

Met Senze als strategisch partner heeft u niet alleen een partij die op het juiste moment de juiste kandidaat kan leveren, maar beschikt u ook over een warme relatie die met u meedenkt over alle uitdagingen waar u nu en in de toekomst voor komt te staan. Én wij creëren samen met u kansen die beide organisaties sterker laat staan!

Een frisse wind, lef, enthousiasme, eigen creativiteit en oplossingsgericht denken. Dat is wat het TalentLab u brengt. Senze fungeert niet alleen als eerste filter voor het werven van nieuw personeel maar ook als coach, projectleider en educator. Kortom Senze ontzorgt!

Meelopen met onze TalentLab’ers

“Fijn dat je zowel persoonlijke begeleiding als inhoudelijke ondersteuning krijgt”

Emese in Gorinchem

“Binnen de gemeente zijn er zoveel taakvelden en onderwerpen om je mee bezig te houden”

Naomi in Hoeksche Waard