Een Cedeo-score van 93,6% voor de Senze maatwerk trainingen

Kwaliteit staat bij Senze hoog in het vaandel. Daarom leggen wij met jaarlijkse regelmaat onze dienstverlening langs de meetlat. Stichting Cedeo, een onafhankelijke, door de overheid erkende keuringsinstantie, meet en waarborgt onze trainings- en coachingtrajecten op kwaliteit, continuïteit en organisatiegerichtheid. Het recent door Cedeo uitgevoerde Klanttevredenheidsonderzoek Maatwerk Opleidingen resulteerde in een score van 93,6% voor Senze.

Een uitkomst waar enorm trots op zijn! Opnieuw een mooie erkenning van onze gemeentelijke opdrachtgevers met betrekking tot onze cursussen, trainingen, coachingtrajecten en opleidingen. De bewezen hoge mate van klanttevredenheid is tevens een prachtige waardering voor de tomeloze inzet van onze bekwame trainers en zal zeker als inspiratie dienen voor het nog verder verbeteren van het niveau van onze Senze Academy.

Het maatwerk, de expertise en kwaliteit van de docenten en de goede en snelle communicatie sprongen het meest in het oog voor alle gesproken referenten. De meest toepasselijke en samenvattende terugkoppeling op de verlenging van de Cedeo-erkenning was misschien toch wel: “Senze levert goed werk. Wij kunnen hen niet anders dan positief beoordelen op alle fronten. Het is gewoon prima. Ga zo door, zou ik tegen ze willen zeggen.”

De Senze training- en coaching programma’s richten zich zowel op inhoud en regelgeving als ook op de component houding en gedrag. Deze unieke combinatie stelt ons in de gelegenheid vakinhoud te koppelen aan gewenst gedrag.

Of er nu sprake is van een concrete leervraag, een directe training, interventie of coaching: u kunt altijd bij ons terecht.