Senze verlengt glansrijk haar Cedeo erkenning!

Met heel veel trots kan Senze u mededelen dat wij sinds 1 juli 2013 de Cedeo erkenning mogen voeren voor al onze maatwerk- trainingen. In 2015 hebben wij de erkenning wederom mogen verlengen. Senze scoorde in 2013 een klanttevredenheid van 96% en in 2015 een tevredenheid van maar liefst 97,3%![/promotext]

Cedeo certificatie staat voor een bewezen hoge mate van klanttevredenheid. De stichting Cedeo, is een onafhankelijke, door de overheid erkende keuringsinstantie die de kwaliteit van Senze meet en waarborgt. Het certificaat biedt u zicht op aantoonbare tevredenheid van bedrijven, organisaties en gemeenten waar Senze cursussen, trainingen, opleidingen of coaching heeft verzorgd.

Kwaliteit staat bij Senze hoog in het vaandel. Om aan de trainings- en coachingstrajecten goed vorm en inhoud te geven beschikt Senze over een aantal uiterst bekwame trainers die met veel enthousiasme en energie training geven en mensen in beweging weten te krijgen. Al onze trainers komen uit de praktijk, waardoor zij de taal van de deelnemers spreken en de theorie naar de praktijk weten te vertalen. De trainers van Senze werden met een 100% tevredenheid gewaardeerd!

Lees wat de klanten van Senze vertellen in het Cedeo rapport 2013 of bekijk het Cedeo rapport 2015!