Senze sponsort jong talent!

Senze is al een aantal jaar trotse sponsor van FC ‘s-Gravenzande, onlangs hebben wij onze sponsoring weer verlengd!
Trainen, coachen en presteren!
Om een betere voetballer en/of team te worden, zal je veel moeten trainen, goed gecoached moeten worden en uiteindelijk zal je moeten presteren op het veld.
Als oud voetballer weet Reza de Haan als geen ander wat er nodig is om te presteren, dit vind je terug binnen Senze. Als directeur van Senze ziet hij een vanzelfsprekende link met FC ‘s-Gravenzande.
Senze laat door middel van training en coaching mensen beter presteren. Op individuele basis en in teamverband trainen zij mensen op vakinhoudelijke thema’s en op houding en gedrag. Daarnaast laten zij organisaties optimaal presteren door met hen mee te kijken naar de toekomst. U kunt hierbij denken aan het maken van impactanalyses, het bepalen van de juiste strategie en leveren zij interim-managers om deze processen ook op juiste manier in organisaties te implementeren.
Jong talent en teambuilding
Net als bij een voetbalclub, heeft elk bedrijf jong talent nodig en een prettige sfeer waarbij elk team zich thuis voelt. Senze is onlangs gestart met het Talentlab, een pool waarbij jonge professionals worden opgeleid voor klanten doormiddel van een opleidingsprogramma op maat. En om teams klaar te maken voor de toekomst, organiseren zij teamuitjes die een unieke (sportieve) ervaring combineren met kennisoverdracht.
Op die manier zijn er veel overeenkomsten te vinden tussen sport en de werkzaamheden van Senze. Niet voor niets is Senze sinds 2013 al sponsor van FC ’s-Gravenzande.
Met de nieuwe overeenkomst is dit sponsorschap uitgebreid met ondersteuning van het Internationale BOAL Jeugdtoernooi. Juist ook omdat Senze die talentontwikkeling zo belangrijk vindt. Met deze nieuwe overeenkomst is het bestuur dan ook zeer content, mede door het feit dat oud-spelers de vereniging dus niet vergeten.
Naast zijn directeurschap bij Senze is Reza de Haan geen onbekende in de ’s-Gravenzandse voetbalwereld. Als opvolger van… was hij samen met John Kraan toch één van de bekendste spitsen van de vereniging. Tevens hoopt hij dat met zijn zoon (nu nog mini-f) ”het spitsen DNA” voor de vereniging gewaarborgd blijft voor de toekomst.
Het artikel is ook te vinden op de website van  FC ’s-Gravenzande!
senze01