Senze presenteert haar eerste (juridische) leerlijn

[promotext] Met trots presenteert Senze  in opdracht van de Gemeente Westland en in samenwerking met de Westlandse School de lancering van haar eerste (juridische) leerlijn. Een lijn voor de toekomst op juridisch gebied! [/promotext]
Tijdens een inspirerende en interactieve kennisbijeenkomst in het kader van een aantal wettelijke juridische ontwikkelingen (lees; Omgevingswet en privacywetgeving) is door de Westlandse School en Senze een korte film getoond, waarin de realisatie van deze leerlijn centraal stond.
Op basis van de wens om meer structuur en samenhang aan te brengen in de invulling van de organisatiebrede ontwikkel- c.q. trainingsbehoefte heeft de Gemeente Westland  begin dit jaar besloten om te gaan werken met integrale leerlijnen.
Deze kennisbijeenkomst op 11 juni jl. betekende de officiële kick-off van de juridische leerlijn en diende hierin als pilot voor de rest van de organisatie.
Met de totstandkoming van deze leerlijn speelt de Gemeente Westland in op; het integraal- en ketengericht werken en de kwaliteitsborging van de aanwezige juridische kennis en expertise. Daarnaast maakt deze leerlijn de (juridische)opleidingsbehoefte en/of noodzaak voor de komende jaren inzichtelijk.
Dit met als uiteindelijk beoogd resultaat een betere bewustwording van de juridische aspecten die het werken binnen de gemeente met zich meebrengt voor één ieder die er werkt, verbetering van de algehele juridische kennis & kwaliteit en de mogelijkheden voor (juridisch)medewerkers om zich zowel in de breedte als in de diepte verder kunnen ontwikkelen.
De eerste geluiden n.a.v. de lancering van deze juridische leerlijn waren erg positief en wij als Senze kunnen niet wachten om hier verder invulling aan te geven.
Nieuwsgierig geworden; bekijk onze film.
Wij gaan graag met u in gesprek om het e.e.a. nader toe te lichten!