Senze Omgevingswet ontbijt!

[promotext]Bent u Projectleider / Programmamanager / Opperhoofd Omgevingswet binnen uw organisatie?[/promotext]

Dan hebben wij nog enkele plaatsen over om u mee te nemen in de eindpresentatie van de veranderprofielen voor de Omgevingswet. Deze profielen hebben wij samen met het programma ‘Aan de slag met de Omgevingswet’ ontwikkeld. Komt u ook?

Bij deze bijeenkomst willen wij u onder het genot van een heerlijk ontbijt meenemen in de ontwikkelingen binnen de Omgevingswet met in het bijzonder aandacht voor de Omgevingswet veranderprofielen. De bijeenkomst zal geleid worden door Jaco van Giezen, partner bij Senze en expert op het gebied van de Omgevingswet.

  -PROGRAMMA-

  • De ochtend start met een inleiding door Jaco van Giezen met als titel: ‘vliegroute van bewustwording’
  • Vervolgens zal Inge van Halder (senior adviseur bij Senze) u meenemen in de veranderprofielen die Senze ontwikkeld heeft in opdracht van het interbestuurlijk programma ‘Aan de slag met de Omgevingswet’.  Er wordt vaak gezegd dat de Omgevingswet 20% verandering van wet- en regelgeving impliceert  en 80%  houding en gedrag. Over de 20% verandering van wet- en regelgeving wordt steeds meer bekend en kan grof gezegd worden dat de contouren wel bepaald zijn. Over de 80% verandering van houding en gedrag is nog veel meer onduidelijkheid en onzekerheid. Senze heeft in opdracht van het interbestuurlijk programma ‘Aan de slag met de Omgevingswet’ gewerkt aan veranderprofielen voor functies en rollen bij de overheid die hier meer inzicht in moeten bieden. Inge is als projectleider betrokken bij dit traject zij zal u vertellen over het project en proces dat zij doorlopen heeft om samen met de doelgroep te komen tot de veranderprofielen.
  • Bas Bijtelaar (senior adviseur bij onze businesspartner Esri) zal hierna kort aan u het 3D-omgevingsplatform presenteren.
  • De ochtend sluiten we gezamenlijk af door met u in gesprek te gaan over de herkenbaarheid van de veranderprofielen en de agenda voor de toekomst

De bijeenkomst zal plaatsvinden op 30 juni te Den Haag  op de Burgemeester van Karnebeeklaan nummer 6 (2e verdieping) van 9:30 tot 12:30 (inloop 9:00). Om deel te nemen kunt u zich aanmelden bij Guus Leeuw, adviseur bij Senze: gleeuw@senze-groep.nl / 06 52833877