Senze Blik: Uw opleidingsplan (kwaliteitscriteria), begin er nu mee!

[promotext] In verband met de planning en control cyclus zijn dit dé maanden om het over opleiding- en trainingen te hebben. Er moet verantwoording worden afgelegd over de begroting 2015 en er moeten voorstellen worden gedaan in het kader van de begroting 2016. [/promotext]
Wacht hier niet mee, zeker niet gezien de kwaliteitscriteria en de komst van de Omgevingswet. De combinatie van vakinhoud en houding & gedrag wordt steeds belangrijker.
Het motto van Senze is “People make Senze”. Wij geloven erin dat naast de noodzakelijke vakinhoud een juiste combinatie met houding & gedrag de basis is voor een goed functionerende organisatie.
Vanuit onze jarenlange ervaring en expertise op dit gebied, gaat Senze graag met u in gesprek over hoe hier vanuit uw opleidingsbudget (nog) invulling aan te geven.
Ter inspiratie vindt u hier een link, welke de combinatie tussen vakinhoudelijk opleiden en houding & gedrag naar ons idee goed onderstreept.
Maar Senze heeft meer te bieden….
Senze biedt vrijwel alle inhoudelijke trainingen binnen het VTH taakveld, gesteld vanuit de kwaliteitscriteria. Met onze Schijfwijzer kwaliteitscriteria 2.1 en ons opleidingsboek kunnen wij samen met u bepalen welke opleidingen noodzakelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan actualiteiten Bouwbesluit 2012 of de training Wabo actueel.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende analyse van uw opleidingsbehoefte én een eventuele maatwerkoplossing.
Meerten van der Werf
8 oktober 2015