Onze nieuwe website is live!

[promotext] Met trots presenteren wij onze vernieuwde website. [/promotext]

Het is u wellicht niet ontgaan dat onze voormalige website was verouderd en toe was aan vernieuwing. Achter de schermen hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een hernieuwde versie en het resultaat mag er zijn!

Een website met een nieuwe structuur, passend bij de organisatie die wij nu zijn, inspelend op de actualiteit en vertaald naar onze missie People make Senze.

Sinds de oprichting van Senze staan mensen en hun ontwikkeling centraal in onze dienstverlening. Wij zijn een jong en eigenzinnig training- en adviesbureau dat het beste uit mensen haalt, om hen beter te laten presteren, werkprocessen te verbeteren en uiteindelijk onze klanten beter te kunnen bedienen.

Samen met onze opdrachtgevers werken we hier iedere dag met de nodige overtuiging, passie aan en we zorgen er tot de dag van vandaag nog steeds voor dat we zaken niet als vanzelfsprekend zien en we onze adviseurs, trainers en methoden continu aanscherpen en doorontwikkelen

Zo dus ook onze website…..

Een website die past bij de organisatie zoals we nu zijn en beter aansluit op uw informatiebehoeften.

Gelooft u, net als Senze in een voortdurende ontwikkeling van mens ‘en’ organisatie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw organisatie; bekijk gerust onze nieuwe website. We zijn nu live, maar achter de schermen bouwen we verder. Zo blijft onze website actueel en voor u interessant om vaker te bezoeken.

Mocht u als bezoeker nog tips of suggesties hebben om de website te optimaliseren, laat het ons dan vooral weten. U kunt hiervoor mailen naar info@senze-groep.nl.

Vanuit onze overtuiging People make Senze,  brengen wij de komende weken steeds een van onze Adviseurs of Trainers in beeld.

Deze week stellen we aan u voor: Wilfred Borneman.