Er is meer kennis in uw organisatie dan dat u zelf soms weet!

Elke organisatie heeft veel kennis in huis, van algemene kennis tot zeer specialistische kennis. De vraag is alleen in hoeverre bent u zich hiervan bewust en bent u in staat deze kennis op een goede en effectieve manier te oTDT1ntsluiten en intern over te dragen.
In de praktijk gaat regelmatig veel kennis verloren of worden er dure externe partijen ingehuurd om trainingen te verzorgen.  Stel dat u uw eigen medewerkers zelf een goede training kunt laten verzorgen,  is dat dan geen win-win situatie voor iedereen?
Om interne kennis op een goede manier geborgd en verankerd te krijgen is het van belang dat de betreffende medewerkers tools in handen hebben om dit goed over te dragen. Daarom bieden wij het Train de Trainer programma aan.
In deze training leren we: wie je bent als trainer, wat belangrijk is voor een goede training en hoe je een goede training geeft waar iedereen wat aan heeft. Vragen zoals hieronder komen dan zeker aan bod:

  • Welke vaardigheden je nodig hebt als trainer?
  • Hoe ziet een duidelijke structuur waarlangs een training gegeven kan worden eruit?
  • Hoe bereid je je voor op de training en wat heb je daarvoor nodig?
  • Hoe werken groepsprocessen en waar moet je op letten?
  • Welke oefeningen werken en wat zijn de do’s en dont’s van een training?

TDT2Wilt u ook dat uw organisatie de interne kennis beter benut en dat uw medewerkers deze kennis op een goede manier kunnen overdragen?
Dan kan een Train de Trainer programma van Senze u hierbij helpen!
Bent u geïnteresseerd in een Train de Trainer programma voor uw medewerkers, team of afdeling? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan per mail op info@senze-groep.nl of telefonisch via 010 411 07 07
Ilse Passchier