Het ontwikkelen van een sterker team, wie wil dit nu niet?

[promotext]Stelt u zich eens voor:  een team van bevlogen en betrokken medewerkers, die weten waarom ze werken, waar ze goed in zijn en dit uiteindelijk weten in te zetten in de dagelijkse praktijk.
Medewerkers die gebruik maken van hun potentieel, zich bewust zijn van zichzelf en de omgeving, actieve keuzes maken en daarmee de regie in handen hebben en houden.[/promotext]

De Insights Discovery® methodiek helpt uw medewerkers op eenvoudige wijze inzicht én begrip te krijgen in het eigen functioneren en dat van anderen.

Aan de hand van een herkenbare kleurentaal krijgt men inzicht in de eigen voorkeuren en in die van anderen om hen heen. Het leert de medewerkers om meer gebruik te maken van de sterke punten, meer bewust naar buiten te treden, beter af te stemmen op de voorkeuren van anderen én effectiever te communiceren.

Teamleden spreken elkaar makkelijker aan door het hanteren van eenzelfde ‘taal’, waardoor de betrokkenheid bij elkaar en het team is vergroot.

Dit is alles waar samenwerking volgens Senze over gaat…

Wilt u ook dat uw team bestaat uit mensen welke inzicht en respect hebben voor elkaars kwaliteiten? Dat u samen een open communicatiestijl hanteert én dat voortaan een effectieve en flexibele samenwerking de norm wordt?

Dan kan een teamtraining van Senze u hierbij helpen. Veel van onze opdrachtgevers zijn u hier al in voorgegaan en zijn hierin het bewijs dat Insights® een uiterst krachtig instrument is om teams verder te helpen.

Onder onze begeleiding en dankzij de door Insights® verkregen inzichten is een HR team van één van onze opdrachtgevers erin geslaagd om haar persoonlijke communicatiestijl richting haar klanten te verbeteren én ligt er een actieplan om de klantgerichtheid te optimaliseren. De kwaliteit van de communicatie van uw team bepaalt immers voor een groot deel of anderen tevreden zijn over de diensten of producten.

Bent u geïnteresseerd in een Insights® training of oplossing speciaal afgestemd op uw team? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan per mail op info@senze-groep.nl of telefonisch via 0104110707.

Brenda Holl