Training & Coaching

Insights®

Om meer bewustwording van de eigen kwaliteiten te creëren, werken wij met het Insights® Discovery model. Senze gebruikt al jarenlang Insights bij alle gedrag- en cultuurtrainingen en coachingstrajecten. Wij beschikken intern over Insights geaccrediteerde trainers en daarnaast over een netwerk met geaccrediteerde trainers.

Insights is een methode die aan de hand van 25 online ingevulde vragen een zeer persoonlijk profiel genereert. Dit profiel geeft een persoonsbeschrijving met de positieve eigenschappen en valkuilen die daarbij horen. Met deze methode kan op een speelse manier de bewustwording van het eigen gedrag op gang worden gebracht.

Insights geeft inzicht in persoonlijkheidsvoorkeuren aan de hand van 4 kleuren. De methode kan individueel of op een team toegepast worden. De methode is veilig en geschikt voor iedereen. De inzichten die het Insightsprofiel geeft, stelt mensen in staat hun communicatie beter af te stemmen op anderen. Dat bevordert samenwerking en leidt tot betere (groeps)prestaties.