Victor Smeele

    Als adviseur denk ik graag mee met de klant. Daarin kijk ik niet alleen naar de vraag die de klant heeft, maar ook naar de doelgroep waar de klant zich op richt. Daarbij heb ik oog voor de impact die het vraagstuk heeft op de maatschappij. De fysieke leefomgeving raakt ons namelijk allemaal, en het is van groot belang om maatschappelijke doelen niet uit het oog te verliezen. Daarom staan de mens en zijn omgeving bij mij centraal.

    Mijn werk als adviseur draait dus niet alleen om commercie. Ik heb een passie voor de mens en de menselijke kant in elk vraagstuk wat ik tegenkom. De uitdaging om samen met deze mensen en partijen tot het beste resultaat te komen, is iets waar ik vol voor ga. Op deze manier resultaten boeken is het doel en daarmee ook mijn drive!

    De ervaring die ik meebreng is, net zoals mijn interesse, breed. De (ruime) ervaring uit het bedrijfsleven en bij gemeenten vul ik aan met gezonde nieuwsgierigheid en leergierigheid. Elk nieuw vraagstuk is een kans om meer te leren. Een kans om meer te kunnen doen. Hierin neem ik mensen graag mee. Door te luisteren, enthousiasmeren en op een zakelijke, maar prettige manier samen te werken, kan ik binnen veel trajecten van grote waarde zijn.