Marsha Mock

Manager Interim

Als Manager Interim bij Senze ben ik verantwoordelijk voor het aannemen, bemiddelen en begeleiden van onze Senze TalentLab en interim collega’s. Bij Senze staat de mens centraal en vanuit deze gedachte voer ik dagelijks de gesprekken met onze opdrachtgevers en onze collega’s over drijfveren, ambitie en hoe hierin samen verder te komen. In mijn rol als Manager Interim ben ik verantwoordelijk om al deze elementen met elkaar te verbinden.

Vanuit mijn enthousiasme, betrokkenheid en mijn open en transparante communicatie, is het mijn drijfveer om mensen in beweging te brengen. Het breder laten kijken en zien dat je meer bent dan je cv, creëert vaak mooie ontwikkelkansen. Voor mij is het de uitdaging om hier samen met onze collega’s, opdrachtgevers en met ondersteuning van onze Senze Academy invulling aan te kunnen geven.

Mooie kansen creëren voor onze TalentLab, interim collega’s en opdrachtgevers. Goed werkgeverschap, ontwikkeling en verbinding maken zijn onderwerpen waar ik graag het gesprek met je over aan ga.