Brenda Holl

Senior Adviseur / Trainer / Managing Partner

Goed leiderschap staat voor mij voor het op een juiste wijze richting geven aan mensen en het hiermee kunnen beïnvloeden en veranderen van gedrag. Dit om uiteindelijk prestaties in de gewenste richting te kunnen sturen. Dit is voor mij de verbindende factor voor succes en staat centraal in alles wat ik tot nu toe ondernomen en gerealiseerd heb.

Mijn drijfveer is het mensen in beweging brengen. Mijn kracht ligt in het vermogen om samen met anderen te komen tot visie, samenwerking en resultaat.

Zelf heb ik ruime managementervaring opgedaan in diverse leidinggevende posities op zowel operationeel, tactisch en strategisch niveau. Naast mijn management ervaring ben ik Licensed Insights Discovery practitioner en heb ik diverse  projecten uitgevoerd op het gebied van leiderschap, verandermanagement, coaching en training (intervisie), project- en procesmanagement.

De ‘nieuwe overheid’ gaat over houding, gedrag, samenwerken en integraal werken en veel minder over inhoud. Ik vind het vanuit deze combinatie, mijn achtergrond en mijn rol binnen Senze een uitdaging om hier samen met onze adviseurs en opdrachtgevers continue een bijdrage in te kunnen leveren.

Licensed Insights Discovery practitioner