Senze Adviseur/Casemanager v/m (2)

Samen, Expertise, No-Nonsense, Zakelijk, ‘Eigen’wijs!

Spreken deze woorden tot jouw verbeelding en is optimale dienstverlening in jouw optiek de sleutel tot succes? Dan hebben wij de functie die bij je past. Senze is op zoek naar een adviseur/ casemanager die op innovatieve en proactieve wijze organisaties ondersteunt bij het oplossen van complexe vraagstukken en kan ondersteunen bij het benodigde casemanagement van Wabo en/of APV en D&H procedures.
De wet- en regelgeving verandert dermate snel dat onze opdrachtgevers behoefte hebben aan expertise op wet en regelgeving in de praktijk, in hun processen en hun toekomstvisie. Kortom, wij zijn op zoek naar praktische adviseurs/casemanagers met een helicopterview en gevoel voor politiek en proces, die niet alleen als adviseur kan acteren maar ook als casemanager 2.0. Een organisator met veel kennis van wet en regelgeving.

Jouw stijl

Je adviseert/ondersteunt organisaties op een scherpe wijze en durft te confronteren om aan te zetten tot verandering en verbetering. Je bent een stevige, strategische, resultaat- en klantgerichte gesprekspartner. Een nieuwsgierige adviseur die mensen met enthousiasme en ondernemerschap weet mee te krijgen in de gewenste ‘route’ naar een optimaal resultaat.

Wie ben jij?

Wij zoeken een adviseur/casemanager met de volgende achtergrond:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding
  • Minimaal drie tot maximaal zes jaar relevante werkervaring binnen het fysieke domein
  • Analytisch sterk en in staat om dit om te zetten in praktische adviezen aan de klant
  • Goede communicatieve eigenschappen
  • Een enthousiaste, collegiale houding
  • Een commerciële en ondernemende instelling
  • Proactief, energiek en resultaatgericht
  • Een aantoonbaar netwerk binnen de lokale overheid is een pré

Wie zijn wij?

People make SENZE, dát is het uitgangspunt in onze dienstverlening. Wij zijn een jong en eigenzinnig training- en adviesbureau dat non-profit organisaties adviseert over strategievorming, beleid, management, cultuur- en organisatieverandering. Onze focus ligt daarbij op de kennisvelden fysieke leefomgeving, dienstverlening en klantcontacten. We nemen daarbij, heel bewust, niet het werk uit handen van onze opdrachtgevers. Samenwerking is wat ons betreft de sleutel tot duurzaam succes.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een functie binnen een dynamische en ambitieuze organisatie, waarbij het draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. Afhankelijk van jouw wensen en de wensen van Senze wordt gezocht naar de best passende samenwerkingsvorm. Dit kan een vast of tijdelijk contract zijn, maar ook een samenwerkingsverband is mogelijk. De beloning en overige secundaire arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van de samenwerkingsvorm, leeftijd en ervaring.
Kom je met ons in gesprek, dan kan het opstellen van een Insights profiel onderdeel uitmaken van de selectie procedure.

Reageren?

Wij zoeken een deskundige collega met passie voor het vak. Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met een uitgebreid CV en een klinkende motivering. Je kunt je sollicitatie per post of digitaal versturen. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jaco van Giezen, tel. 010-4110707 of mail info@senze-groep.nl.

Senze verbindt zich op ‘eigen’wijze aan mens, organisatie en oplossing