Vincent Beelen

Adviseur

Het publieke domein is tegenwoordig nog dynamischer dan voorheen. De zichtbaarheid van overheden is bovendien groter en de externe roep om verandering of verbetering is luider. De belangen van verschillende stakeholders moeten daarom zorgvuldig worden beluisterd en gewogen om een beslissing te nemen waar draagvlak voor is.

Duurzame oplossingen bedenken waar zoveel mogelijk partijen baat bij hebben, is voor mij een belangrijk uitgangspunt. Voor veel mensen en organisaties is een universele benadering tenslotte niet ideaal en de behoefte aan efficiëntie en maatwerk neemt toe. Vanuit mijn rol als adviseur bij Senze speel ik dagelijks doelgericht in op die behoefte.

Vanuit mijn opleiding Bestuurskunde heb ik kennis opgedaan over publieke organisaties, zowel de maatschappelijke als de politiek-bestuurlijke kant daarvan. Mijn inhoudelijke kennis in combinatie met mijn positieve energie en nieuwsgierigheid zet ik graag in om samen tot een optimaal resultaat te komen. Mede uit mijn ervaringen als sportcoach durf ik te stellen dat een goede sfeer, harmonie en samenwerking essentieel zijn om met elkaar een topprestatie te kunnen leveren!