Marina Wink

Talent Consultant

Als Talent Consultant bij Senze houd ik mij onder andere bezig met het selecteren, bemiddelen én ontwikkelen van (jonge) talenten. Met mijn nieuwsgierige en onderzoekende aard en oprechte interesse in mensen ga ik op zoek naar wat mensen drijft. Het zien én versterken van hun competenties en kwaliteiten, dat is waar ik blij van word!

People make Senze en aangezien geen mens hetzelfde is, streef ik naar diversiteit in het team. Authenticiteit als basis en met een oog voor ambitie en de focus op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Mijn achtergrond in accountmanagement, coaching en personele dienstverlening stellen mij in staat mijn competenties en kwaliteiten ten volle te benutten in deze veelzijdige functie.

Ik haal veel plezier uit de gesprekken met onze opdrachtgevers over de uitdagingen waar zij voor staan, zoals de krappe arbeidsmarkt en de aan verandering onderhevige wettelijke en juridische kaders. Het is dan ook iedere keer weer te gek als het ons lukt om met creatieve en constructieve oplossingen te komen en een duurzame bijdrage te kunnen leveren.