Erik Pees

Adviseur

Vanuit de uitdagende en dynamische omgeving die Senze heet, lever ik met plezier een bijdrage aan de publieke zaak. In mijn rol als adviseur combineer ik graag mijn onderzoekende houding met het gezamenlijk – met collega’s en klanten – werken aan een mooi en gedragen resultaat.

Ik ben gedreven, resultaatgericht en creatief. Dit laatste zit ‘m zowel in het zoeken naar verbanden en invalshoeken als het werken aan een concreet product, of dat nu een rapport, presentatie of een visualisatie is. Ik vind het mooi om orde in de chaos te scheppen door te schrijven en te tekenen.

Dankzij mijn opleiding geschiedenis ben ik gewend om problemen vanuit verschillende perspectieven te benaderen, beschik ik over gedegen analytische vaardigheden en een scherpe pen. Ik ben een generalist, met een brede interesse maar heb ook een sterke drijfveer om te ‘weten hoe het zit’. In het bijzonder heb ik, vanuit eerdere studie- en stage-ervaringen, affiniteit met thema’s als stadsgeschiedenis, natuurbescherming en milieu, duurzaamheid en klimaatbeleid.