WEBINAR – Bouwen aan een toekomstbestendige afdeling – 17-09 om 13:00 uur

De zomervakantie is achter de rug en daarmee zijn ook de Senze Webinars weer terug op de agenda! Graag nodigen wij u uit om op donderdag 17 september om 13:00 uur deel te nemen aan een speciale editie waarin we het toekomstbestendig zijn en blijven van uw gemeentelijke afdeling centraal stellen. Om deel te nemen maakt u gebruik van de volgende DEELNAME LINK.

We dragen in dit Webinar niet enkel handvatten aan, maar behandelen bovenal succesvolle voorbeelden uit de praktijk. Naast onze vaste gespreksleider Jaco van Giezen schuiven ook Peter de Vries (Afdelingshoofd Vergunningencentrum) en Vincent Hoogendoorn (Casemanager Vergunningen) aan.

Met Peter en Vincent bespreken we de inspanningen die er mede voor hebben gezorgd dat Zaanstad als toonaangevende Nederlandse gemeente is bestempeld. Hoe anticiperen zij op veranderende wet- en regelgeving en bereiden zij hun ambtenaren voor op de toekomst?

Over bovenstaande gaan we graag ook met u in gesprek. Vragen of ervaringen over dit onderwerp kunt u tijdens het Webinar insturen via de daarvoor bestemde vraag- en antwoordmodule. Wij ruimen tijd in om hier live op te reageren.

Wij helpen u en uw collega’s tenslotte graag verder te ontwikkelen!