Verlenging Cedeo erkenning Senze met een score van 98,1%!

Senze voert al sinds 1 juli 2013 de Cedeo erkenning voor al onze maatwerk trainingen. Zojuist hebben wij deze Cedeo erkenning weer mogen verlengen voor een periode van 2 jaar.
Wij scoorden een tevredenheid van maar liefst 98,1%. Een ontzettend goede score waar wij heel trots op zijn!

De Cedeo erkenning staat voor een bewezen hoge mate van klanttevredenheid. De stichting Cedeo, is een onafhankelijke, door de overheid erkende keuringsinstantie die de kwaliteit van Senze meet en waarborgt.
Het certificaat biedt zicht op de tevredenheid van bedrijven, organisaties en gemeenten waar Senze cursussen, trainingen, opleidingen of coaching heeft verzorgd.

Kwaliteit staat bij Senze hoog in het vaandel. Om aan de trainings- en coachingstrajecten goed vorm en inhoud te geven beschikt Senze over een aantal uiterst bekwame trainers die met veel enthousiasme en energie training geven en mensen in beweging weten te krijgen. Al onze trainers komen uit de praktijk, waardoor zij de taal van de deelnemers spreken en de theorie naar de praktijk weten te vertalen.

Heeft u ook behoefte aan een maatwerk training? Bijvoorbeeld in het kader van de Wkb, de Omgevingswet of andere trainingen op het gebied van Omgevingsrecht. Om dit te vieren geven wij in de maand juli op nieuwe trainingen €98,10 korting.

U kunt ons bereiken op 070 205 7427 of via info@senze-groep.nl.