Junior Regisseur Omgevingstafel

Werken bij Senze

Samenwerken, samen leren, samen verder komen…

senze-greatplacetowork

Wil jij het verschil maken als Regisseur Omgevingstafel en partijen bij elkaar brengen voor duurzame oplossingen? In deze functie ben jij hét gezicht van het vooroverleg!

Meer dan alleen een salaris…
Hybride en flexibel werken
Continu leren en ontwikkelen
Persoonlijke ontwikkelplannen
Kennisuitwisseling
Een Insights Discovery-profiel
Tailor-made mobility
Gezamenlijke bedrijfsuitstapjes en activiteiten

Junior Regisseur Omgevingstafel


Als Regisseur Omgevingstafel ben jij in het vroegste stadium de spin in het web bij belangrijke besluitvormingsprocessen rondom complexe ruimtelijke vraagstukken.

Stel je voor: een nieuwe snelweg moet worden aangelegd, maar dit gaat ten koste van het leefgebied van beschermde diersoorten en heeft mogelijk grote gevolgen voor de omwonenden. Als Regisseur Omgevingstafel ben je de verbindende schakel die zorgt voor een succesvolle en harmonieuze samenwerking tussen alle betrokken partijen.

De organisatie van de overlegtafels organiseer jij. Je stuurt de uitnodingen, zorgt dat de juiste afdelingen (intern en extern) aan tafel zitten en dat iedereen beschikt over de benodigde stukken. Tijdens het hele proces ben jij het aanspreekpunt voor de intiatiefnemer.

Soft skills

· Communicatie: Een Regisseur Omgevingstafel moet in staat zijn om helder en effectief te communiceren met verschillende partijen.

· Netwerken: Als Regisseur Omgevingstafel ben je de verbindende factor tussen verschillende partijen.

· Plannen en organiseren: Als Regisseur Omgevingstafel plan en organiseer jij diverse overleggen. Ook zorg je dat alles goed bijgehouden wordt.

Uiteraard begeleiden wij jou in het ontwikkelen van je soft skills! Wij verwachten nog niet dat je dit allemaal meteen volledig zelfstandig kan als Junior, maar hier groei je met onze opleiding en coaching naartoe.

Hard skills

● Jij beschikt over een (afgeronde) HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld Rechten, Bestuursrecht, Planologie, Bouwkunde en/of Bestuurskunde.

● Je wil 32 uur tot 36 uur werken.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij Senze TalentLab krijgen ambitieuze nieuwkomers zonder of met weinig ervaring de kans om bij de overheid te werken. We bieden je een maatwerkpakket aan van cursussen, ‘on the job’ training en coaching, waarmee jij binnen een jaar tijd klaargestoomd wordt als de ambtenaar van de toekomst.

Hoe ziet jouw traject eruit?

Als TalentLab-trainee maak je vanaf dag één deel uit van het team in de gemeente waar je komt te werken. Je krijgt maandelijks vakinhoudelijke trainingen van ervaren adviseurs en coaching op het gebied van je competenties. Tijdens je traineeship ontvang je een marktconform junior salaris op hbo- of wo-niveau. En kun je rekenen op begeleiding bij elke stap.

Het mooie van TalentLab is dat we jou 100% baangarantie bieden! Na afloop van het begeleidingstraject van ongeveer een jaar, treed je bij goed functioneren in dienst bij de gemeente.

Wist je al dat je ons kunt volgen op Instagram en TikTok? Hier delen we alle nieuwtje en tips over jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Senze TalentLab (@senzetalentlab) • Instagram-foto’s en -video’s

Senze Talentlab (@senzetalentlab) | TikTok


Vragen?