Talent Scout

Werken bij Senze

Samenwerken, samen leren, samen verder komen…

senze-greatplacetowork

Krijg jij energie van het realiseren van de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever? En vind jij het leuk om met jong talent te werken en hen te helpen met de eerste stappen in hun carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer dan alleen salaris…
Hybride en flexibel werken
Continu leren en ontwikkelen
Persoonlijke ontwikkelplannen
Kennisuitwisseling
Een Insights Discovery-profiel
Tailor-made mobility
Gezamenlijke bedrijfsuitstapjes en activiteiten

Talent Scout


De rol

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ondernemende Talent Scout. Met jouw enthousiasme en oprechte interesse in mensen weet je iedereen bij jou aan tafel te krijgen. De wijze waarop jij je werk vormgeeft mag je zelf bepalen. Creatieve en nieuwe ideeën moedigen wij alleen maar aan. Uiteraard sta je er niet alleen voor, maar doen we dit samen! Samen met jou maken wij graag het verschil.

Daarnaast vind je het leuk om:

  • Creatief op zoek te gaan naar de perfecte kandidaat;
  • Kennismakingsgesprekken te voeren;
  • Vacatureteksten te schrijven;
  • En evenementen te organiseren.

 Wie ben jij?

Jij ben een echte “mensen – mens”, die vanuit zijn of haar passie voor het verbinden van mensen ons netwerk kan uitbouwen. Als Talent Scout ga jij proactief onze specifieke markt benaderen op zoek naar de beste mensen. Jij zorgt ervoor dat vraag en aanbod optimaal bij elkaar komen.

Om tot resultaten te komen, heb je een gezonde dosis zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Aangezien jij de spil bent in ons netwerk ben je communicatief sterk, heb je tactisch inzicht en ben je goed georganiseerd. Bovendien beschik jij over een natuurlijke ambitie om jezelf constant te verbeteren en uit te dagen. Je vindt het prettig om met duidelijke doelstellingen te werken en je daagt jezelf continue uit om deze te halen.

 Wat vragen wij?

Onze ideale collega is een enthousiaste en creatieve teamplayer. Je beschikt over een natuurlijk talent voor netwerken. En heb je:

  • Een HBO werk- en denkniveau;
  • Werkervaring in een soortgelijke rol;
  • Een drive om je persoonlijk te ontwikkelen;
  • Ervaring in recruitment ervaring is een pré;
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar.

Omgeving

Een fijne werksfeer vinden wij erg belangrijk! Het interim team is een gezellig en hecht team. We houden van hard werken en we zijn er trots op als we onze doelstellingen behalen. Uiteraard wordt er onderling ook hard gelachen, want ‘een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’. We zijn collegiaal en hechten waarde aan elkaars mening. Ook persoonlijke ontwikkeling stimuleren we graag.  Bij ons krijg je de vrijheid om zelf aan te geven wat je zou willen ontwikkelen. Vind jij een goede werk en privé balans ook belangrijk? Mooi!

Je hebt bij ons de mogelijkheid om werken vanuit huis en op kantoor te combineren. En werk jij vrijdag liever op kantoor? Dan zijn er vast een aantal collega’s die graag aanschuiven bij de vrijdagborrel.

Wie zijn wij?

Samen, Expertise, No-Nonsense, Zakelijk, ‘Eigen’wijze
Deze vijf kernwoorden geven aan waar wij als Senze voor staan. People make Senze is ons uitgangspunt. Onze drijfveer is dat wij organisaties en hun medewerkers een stap verder willen helpen in hun ontwikkeling. Wij zijn een eigenzinnig training- en adviesbureau dat non-profit organisaties ondersteunt bij strategievorming, beleid, management, cultuur- en organisatieverandering. De oplossingen die Senze biedt zijn training & coaching, interim management en advies of een mix hiervan. Werken bij Senze betekent deel uitmaken van een dynamische en succesvolle organisatie.


Vragen?
Meer over Senze…

People make Senze, dát is onze missie

De mens maakt het verschil