(Senior) adviseur duurzaamheid

Werken bij Senze

Leiderschap, advies, ontwikkeling en organisatie

senze-greatplacetowork

Breng jij graag jouw kennis en vaardigheden over op anderen en doe je dit bij voorkeur op het gebied van duurzaamheid? Ben jij die( senior) adviseur, die vanuit zijn of haar passie voor duurzaamheid samen met onze adviseurs dit thema verder wil vormgeven binnen Senze en bij onze opdrachtgevers. Dan hebben wij de functie die bij jou past! Wij zijn namelijk op zoek naar een senior adviseur duurzaamheid die op innovatieve en ‘eigen’ wijze  de trekker is van onze dienstverlening op het gebied van duurzaamheid.

Meer dan alleen een salaris…
Hybride en flexibel werken
Continu leren en ontwikkelen
Persoonlijke ontwikkelplannen
Kennisuitwisseling
Een Insights Discovery-profiel
Tailor-made mobility
Gezamenlijke bedrijfsuitstapjes en activiteiten

(Senior) adviseur/projectleider duurzaamheid


De functie

Als senior adviseur duurzaamheid werk je aan complexe opgaven binnen de lokale overheid. Op het gebied van energietransitie, klimaatagenda,  warmte transitie en andere duurzaamheidsopgave  werk je aan uitdagende en afwisselende projecten. Daarnaast zorg je samen met enthousiaste adviseurs voor de duurzaamheidskoers van Senze en vertaalt dit door naar onze dienstverlening. Dit betekent ook dat jij onze bestaande producten kan verrijken met het thema duurzaamheid, zoals onze beleidsplannen en visiedocumenten.

In de rol van senior adviseur duurzaamheid ben jij sterk in het vertalen en realiseren van de ambities van gemeenten op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast heb je ervaring met het koppelen van duurzaamheidsopdrachten aan de juiste adviseurs en draagt zorg voor succesvolle sturing op deze opdrachten. Tenslotte beweeg je je op tactisch-strategisch niveau, maar je hebt/ levert ook zeker een operationele bijdrage waar dat nodig is.

Wie ben Jij?

Onze ideale collega is een proactief en enthousiaste senior adviseur voor 32-40 uur per week met een natuurlijk talent voor verbinden van mensen en de volgende achtergrond:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Bij voorkeur minimaal 3 – 5 jaar relevante werkervaring binnen een adviesbureau, gemeente, omgevingsdienst of provincie in een soortgelijke rol;
 • Sterke leidinggevende-, coaching- en adviesvaardigheden, een stevige gesprekspartner en een echte teamspeler;
 • Inzicht in organisatorische, procesmatige en vakinhoudelijke samenhangen in bredere context dan het eigen werkterrein;
 • Analytisch sterk, omgevingsbewust, daadkrachtig, initiatiefrijk en resultaatgericht;
 • Een aantoonbaar relevant netwerk is een pré.

Wie zijn wij?

Samen, Expertise, No-Nonsense, Zakelijk, ‘Eigen’wijze
Deze vijf kernwoorden geven aan waar wij als Senze voor staan. People make Senze is ons uitgangspunt. Onze drijfveer is dat wij organisaties en hun medewerkers een stap verder willen helpen in hun ontwikkeling. Wij zijn een eigenzinnig training- en adviesbureau dat overheden ondersteunt bij strategievorming, beleid, management, – en organisatieverandering. De oplossingen die Senze biedt zijn training & coaching, interim management, onderzoek & advies of een mix hiervan.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en zelfstandige functie bij een sterk groeiend en solide bedrijf;
 • Doorgroeimogelijkheden, want Senze groeit en daarmee ontstaan nog meer kansen voor medewerkers om te ontwikkelen;
 • Flexibiliteit in werktijden en werkplek. Je kunt werken op ons gezellige hoofdkantoor met flexplekken in Den Haag, op locatie bij een opdrachtgever, maar ook vanuit huis;
 • Uitstekende (en veel!) opleidingsmogelijkheden, onder meer via onze eigen Senze Academy
 • Een aantrekkelijk salaris (bel gerust voor een persoonlijke salarisindicatie).

Reageren
Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met een uitgebreid CV en motivatie. Je kunt jouw sollicitatie sturen naar info@senze.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Brenda Holl, tel. 070 – 205 74 27 of per mail via bholl@senze.nl.

 


Vragen?
Meer over Senze…

People make Senze, dát is onze missie

De mens maakt het verschil