Managing Consultant 

Werken bij Senze

Leiderschap, advies, ontwikkeling en organisatie

senze-greatplacetowork

Breng jij graag jouw kennis en vaardigheden over op anderen en doe je dit bij voorkeur op het gebied van de fysieke leefomgeving? Ben jij die People manager, die vanuit zijn of haar passie voor het fysieke domein samen met onze adviseurs mooie resultaten wil bereiken bij onze opdrachtgevers? Dan hebben wij de functie die bij jou past! Wij zijn namelijk op zoek naar een Managing Consultant  fysieke leefomgeving die op innovatieve en ‘eigen’ wijze mens en organisatie adviseert en begeleidt in een continu veranderende omgeving.

Meer dan alleen een salaris…
Hybride en flexibel werken
Continu leren en ontwikkelen
Persoonlijke ontwikkelplannen
Kennisuitwisseling
Een Insights Discovery-profiel
Tailor-made mobility
Gezamenlijke bedrijfsuitstapjes en activiteiten

Managing Consultant fysieke leefomgeving


De functie

De Managing Consultant is verantwoordelijk voor de aansturing van adviseurs op projecten binnen de diverse kennisgebieden van Senze.

Binnen de unit Onderzoek & Advies zorg je voor groei en streef je samen met de adviseurs naar toegevoegde waarde en tevredenheid bij onze opdrachtgevers. Onderling kennis delen en (zelf)ontwikkeling staan bij Senze hoog in het vaandel. Wij geloven in een voortdurende ontwikkeling van mensen, en jij vervult hierin een cruciale rol. Jij bent in staat om niet alleen jezelf, maar ook anderen te laten groeien op zowel inhoud als houding en gedrag. Als inspirerende leider ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren, verwerven en de kwaliteit van de lopende opdrachten door het coachen van en leidinggeven aan meerdere adviseurs.

Samen met je collega Managing Consultant maak je onderdeel uit van het MT en  geef je gezamenlijk uitvoering aan de korte en lange termijn doelstellingen van de business unit Onderzoek & Advies. Als Managing Consultant draai je zelf ook mee in de projecten. Enerzijds houd je op deze manier feeling met wat er zich binnen ons werkveld afspeelt en anderzijds heb je hierdoor goed oog op de ontwikkeling van jouw/onze collega’s.

In het uitvoeren van de taken worden de Managing Consultants binnen Onderzoek & Advies ondersteund door onze proces eigenaren, die verantwoordelijk zijn voor een viertal integrale kernprocessen, te weten; Sales & Marketing, HRM, Kennis & Productontwikkeling en het proces Finance & Planning.

Wie ben Jij?

Onze ideale collega is een proactief ingestelde People manager voor 32-40 uur per week met een natuurlijk talent voor verbinden en de volgende achtergrond:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Bij voorkeur minimaal 4 – 6 jaar relevante werkervaring binnen een adviesbureau, ontwikkelaar, gemeente, omgevingsdienst of provincie in een soortgelijke rol;
 • Sterke leidinggevende-, coaching- en adviesvaardigheden, een stevige gesprekspartner en een echte teamspeler;
 • Inzicht in organisatorische, procesmatige en vakinhoudelijke samenhangen in bredere context dan het eigen werkterrein;
 • Analytisch sterk, omgevingsbewust, daadkrachtig, initiatiefrijk en resultaatgericht;
 • Een aantoonbaar relevant netwerk is een pré.

Wie zijn wij?

Samen, Expertise, No-Nonsense, Zakelijk, ‘Eigen’wijze
Deze vijf kernwoorden geven aan waar wij als Senze voor staan. People make Senze is ons uitgangspunt. Onze drijfveer is dat wij organisaties en hun medewerkers een stap verder willen helpen in hun ontwikkeling. Wij zijn een eigenzinnig training- en adviesbureau dat overheden ondersteunt bij strategievorming, beleid, management, – en organisatieverandering. De oplossingen die Senze biedt zijn training & coaching, interim management, onderzoek & advies of een mix hiervan.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en zelfstandige functie bij een sterk groeiend en solide bedrijf;
 • Doorgroeimogelijkheden, want Senze groeit en daarmee ontstaan nog meer kansen voor medewerkers om te ontwikkelen;
 • Flexibiliteit in werktijden en werkplek. Je kunt werken op ons gezellige hoofdkantoor met flexplekken in Den Haag, op locatie bij een opdrachtgever, maar ook vanuit huis;
 • Uitstekende (en veel!) opleidingsmogelijkheden, onder meer via onze eigen Senze Academy
 • Een aantrekkelijk salaris (bel gerust voor een persoonlijke salarisindicatie).

Reageren
Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met een uitgebreid CV en motivatie. Je kunt jouw sollicitatie sturen naar info@senze.nl.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Brenda Holl, tel. 070 – 205 74 27 of per mail via bholl@senze.nl.

Senze verbindt zich op ‘eigen’wijze aan mens, organisatie en oplossing!


Vragen?
Meer over Senze…

People make Senze, dát is onze missie

De mens maakt het verschil