Junior Regisseur Toepasbare Regels

Werken bij Senze

Samenwerken, samen leren, samen verder komen…

senze-greatplacetowork

Hoe zou jij wet en regelgeving begrijpelijk maken voor burgers? Als Regisseur Toepasbare regels ben jij bezig met de optimalisatie van dit proces.

Meer dan alleen een salaris…
Hybride en flexibel werken
Continu leren en ontwikkelen
Persoonlijke ontwikkelplannen
Kennisuitwisseling
Een Insights Discovery-profiel
Tailor-made mobility
Gezamenlijke bedrijfsuitstapjes en activiteiten

Junior Regisseur Toepasbare Regels


De uitdaging

Op 1 januari 2024 treedt de Omgevingswet in werking. Als gemeente leveren we straks meer service aan burgers en bedrijven. Zo vertalen we complexe juridische regels in begrijpelijke taal. Door het beantwoorden van een aantal vragen weten burgers snel en eenvoudig of en hoe ze een vergunning moeten aanvragen. Alle aanvragen en informatie handelen we straks af op één plek, het Omgevingsloket.

Wat ga je dan onder andere doen?

Je gaat ervoor zorgen dat burgers begrijpen wat er gaande is op het gebied van wet- en regelgeving. Als Regisseur Toepasbare Regels regisseer jij de totstandkoming van de ‘vergunningscheck’ en zorg je ervoor dat alles toepasbaar en begrijpelijk is. En dat is nog niet alles, want je gaat ook de regelgeving digitaliseren en zorgen voor het functioneel beheer van de digitale omgeving. Klinkt cool, toch?

Ook mag je een bijdrage leveren aan het optimalisatieproces van de gemeente. En dat alles terwijl je werkt in een omgeving waarin niet alles al vaststaat. Kortom, je moet wel een beetje ondernemend en praktisch ingesteld zijn. En als het even tegenzit, dan gooi jij gewoon het roer om en kom jij met een creatieve oplossing.

Soft Skills

· Netwerker: je kan makkelijk contact leggen met anderen. Ook durf jij mensen te activeren, ook al zitten ze daar niet op te wachten.

· Communiceren: je kan complexe taal begrijpelijk maken voor een ander.

· Doorzetter: je bent iemand die niet snel opgeeft.

Uiteraard begeleiden wij jou in het ontwikkelen van je soft skills! Wij verwachten nog niet dat je dit allemaal meteen volledig zelfstandig kan als Junior, maar hier groei je met onze opleiding en coaching naartoe.

Hard skills

· Je hebt (bijna) een hbo of wo-opleiding met een juridische achtergrond en affiniteit met ICT

· Je wil 32 uur tot 36 uur werken

Wat kan je van ons verwachten

Bij Senze TalentLab krijgen ambitieuze nieuwkomers zonder of met weinig ervaring de kans om bij de overheid te werken. We bieden je een maatwerkpakket aan van cursussen, ‘on the job’ training en coaching, waarmee jij binnen een jaar tijd klaargestoomd wordt als de ambtenaar van de toekomst.

Hoe ziet jouw traject eruit?

Als TalentLab-trainee maak je vanaf dag één deel uit van het team in de gemeente waar je komt te werken. Je krijgt maandelijks vakinhoudelijke trainingen van ervaren adviseurs en coaching op het gebied van je competenties. Tijdens je traineeship ontvang je een marktconform junior salaris op hbo- of wo-niveau. En kun je rekenen op begeleiding bij elke stap.

Het mooie van TalentLab is dat we jou 100% baangarantie bieden! Na afloop van het begeleidingstraject van ongeveer een jaar, treed je bij goed functioneren in dienst bij de gemeente.

Wist je al dat je ons kunt volgen op Instagram en TikTok? Hier delen we alle nieuwtje en tips over jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Senze TalentLab (@senzetalentlab) • Instagram-foto’s en -video’s

Senze Talentlab (@senzetalentlab) | TikTok


Vragen?
Meer over Senze…

People make Senze, dát is onze missie

De mens maakt het verschil