Junior Projectleider Gebiedsontwikkeling

Werken bij Senze

Samenwerken, samen leren, samen verder komen…

senze-greatplacetowork

Bouw jij mee aan de stad van morgen als Projectleider Gebiedsontwikkeling? Solliciteer dan nu en maak deel uit van ons dynamische team!

Meer dan alleen een salaris…
Hybride en flexibel werken
Continu leren en ontwikkelen
Persoonlijke ontwikkelplannen
Kennisuitwisseling
Een Insights Discovery-profiel
Tailor-made mobility
Gezamenlijke bedrijfsuitstapjes en activiteiten

Junior Projectleider Gebiedsontwikkeling


Dit is wat je gaat doen.

In de functie Junior Projectleider ondersteun jij de Senior Projectleider en ben jij de trekker van verschillende deelprojecten zoals het organiseren van inspiratiedagen en op actieve wijze betrekken van bewoners bij de ontwikkeling van hun stad. Ook zijn topics als de aanleg van een nieuw recreatiegebied of herinrichting van een woonwijk aan de orde. De projecten waar je aan werkt kunnen in een beginnende fase zijn waarbij de wenselijk- en haalbaarheid nog bekeken moet worden. Maar ook projecten die al verder in ontwikkeling zijn kunnen onderdeel zijn van je werkzaamheden.

Je bent intern en extern aanspreekpunt voor jouw deelprojecten en werkt nauw samen met alle stakeholders om ervoor te zorgen dat de belangen binnen het project in acht worden genomen en er een gemeenschappelijk doel wordt bereikt. Als Junior Projectleider Gebiedsontwikkeling maak je impact op de leefomgeving en je levert dus een mooie maatschappelijke bijdrage.

Soft skills die je verder gaat ontwikkelen

· Netwerken: Om binnen het speelveld van belangen tot een goed resultaat te komen, weet je wie je stakeholders zijn en heb je in beeld wie je wanneer moet spreken/betrekken. Intern en extern weet men wie jij bent en je bent makkelijk benaderbaar, maar ook actief in het benaderen van anderen.

· Organiseren: Je bent trekker van verschillende deelprojecten en zorgt voor bewaking van de integrale planning en de samenhang tussen bestuurlijke input, toezeggingen en acties.

· Analyseren en probleemoplossend vermogen: je bent in staat om een probleem te signaleren en analyseren. Je gaat oplossingsgericht te werk waarbij je rekening houdt met belangen van de betrokken partijen. Je neemt hierin initiatief en bent verbindend en creatief.

· Communiceren: Een Projectleider Gebiedsontwikkeling beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en is gericht op samenwerking met verschillende partijen, zoals architecten, projectontwikkelaars, aannemers en gemeenten.

Uiteraard begeleiden wij jou in het ontwikkelen van je soft skills! Wij verwachten nog niet dat je dit allemaal meteen volledig zelfstandig kan als Junior, maar hier groei je met onze opleiding en coaching naartoe.

Hard skills

● Jij beschikt over een (afgeronde) HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld Planologie, Urban Geografie, Bouwkunde etc.

● Je wil 32 uur tot 36 uur werken.

Wat kan je van ons verwachten

Bij Senze TalentLab krijgen ambitieuze nieuwkomers zonder of met weinig ervaring de kans om bij de overheid te werken. We bieden je een maatwerkpakket aan van cursussen, ‘on the job’ training en coaching, waarmee jij binnen een jaar tijd klaargestoomd wordt als de ambtenaar van de toekomst.

Hoe ziet jouw traject eruit?

Als TalentLab-trainee maak je vanaf dag één deel uit van het team in de gemeente waar je komt te werken. Je krijgt maandelijks vakinhoudelijke trainingen van ervaren adviseurs en coaching op het gebied van je competenties. Tijdens je traineeship ontvang je een marktconform junior salaris op hbo- of wo-niveau. En kun je rekenen op begeleiding bij elke stap.

Het mooie van TalentLab is dat we jou 100% baangarantie bieden! Na afloop van het begeleidingstraject van ongeveer een jaar, treed je bij goed functioneren in dienst bij de gemeente.

Wist je al dat je ons kunt volgen op Instagram en TikTok? Hier delen we alle nieuwtje en tips over jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Senze TalentLab (@senzetalentlab) • Instagram-foto’s en -video’s

Senze Talentlab (@senzetalentlab) | TikTok


Vragen?
Meer over Senze…

People make Senze, dát is onze missie

De mens maakt het verschil