Junior Casemanager APV

Werken bij Senze

Samenwerken, samen leren, samen verder komen…

senze-greatplacetowork

Vind jij openbare orde en veiligheid interessant? Dan ben jij wellicht de Casemanager APV die wij zoeken!

Meer dan alleen een salaris…
Hybride en flexibel werken
Continu leren en ontwikkelen
Persoonlijke ontwikkelplannen
Kennisuitwisseling
Een Insights Discovery-profiel
Tailor-made mobility
Gezamenlijke bedrijfsuitstapjes en activiteiten

Junior Casemanager APV


Wat ga je dan onder andere doen?

Als Casemanager APV ben jij dé persoon die zich bezighoudt met vergunningaanvragen op het gebied van: evenementen, maar ook terassen en exploitatievergunningen. Ook de bijzondere wetten zoals: Alcholholwet en de Zondagswet, zijn soms van toepassing.

Stel je voor: dat er in jouw gemeente een evenement wordt georganiseerd. Als Casemanager APV ben jij het aanspreekpunt voor alle aanvragen. Jij onderzoekt of het evenement veilig kan plaatsvinden en komt in actie wanneer er veiligheidsmaatregelen toegepast moeten worden. Ook is het aan jou om de aanvragen te toetsen op inhoud en wettelijke eisen. En kan de vergunning worden verleent? Dan breng jij de stad weer veel plezier.

Soft skills

● Netwerken: als Casemanager APV kan je makkelijk contact leggen met anderen. Je bent benaderbaar en durft proactief op mensen af te stappen.

● Communiceren: omdat een Casemanager APV veel contact heeft met verschillende stakeholders is het belangrijk dat je goed kan communiceren. Uiteindelijk is het ook de bedoeling dat je anderen partijen kan adviseren.

● Plannen en organiseren: als Casemanager APV kan je goed overzicht bewaren en deadlines bewaken van diverse vergunningaanvragen.

Uiteraard begeleiden wij jou in het ontwikkelen van je soft skills! Wij verwachten nog niet dat je dit allemaal meteen volledig zelfstandig kan als Junior, maar hier groei je met onze opleiding en coaching naartoe.

Hard skills

● Je hebt een hbo diploma richting: Rechten, Bestuurskunde of Intergrale Veiligheid. Moet je nog aan het afstuderen dan kan je ook reageren 😉

● Je wil 32 uur tot 36 uur werken

Wat kan je van ons verwachten

Bij Senze TalentLab krijgen ambitieuze nieuwkomers zonder of met weinig ervaring de kans om bij de overheid te werken. We bieden je een maatwerkpakket aan van cursussen, ‘on the job’ training en coaching, waarmee jij binnen een jaar tijd klaargestoomd wordt als de ambtenaar van de toekomst.

Hoe ziet jouw traject eruit?

Als TalentLab-trainee maak je vanaf dag één deel uit van het team in de gemeente waar je komt te werken. Je krijgt maandelijks vakinhoudelijke trainingen van ervaren adviseurs en coaching op het gebied van je competenties. Tijdens je traineeship ontvang je een marktconform junior salaris op hbo- of wo-niveau. En kun je rekenen op begeleiding bij elke stap.

Het mooie van TalentLab is dat we jou 100% baangarantie bieden! Na afloop van het begeleidingstraject van ongeveer een jaar, treed je bij goed functioneren in dienst bij de gemeente.

Wist je al dat je ons kunt volgen op Instagram en TikTok? Hier delen we alle nieuwtje en tips over jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Senze TalentLab (@senzetalentlab) • Instagram-foto’s en -video’s

Senze Talentlab (@senzetalentlab) | TikTok


Vragen?
Meer over Senze…

People make Senze, dát is onze missie

De mens maakt het verschil