Junior Casemanager Wabo/Omgevingswet bij Senze TalentLab!

Ben jij klaar om een belangrijke rol te spelen bij de ontwikkeling van een locatie of gebied? Bij Senze TalentLab zijn we op zoek naar jou! Ons traineeship biedt de perfecte springplank om in slechts één jaar tijd uit te groeien tot Junior Casemanager Wabo/Omgevingswet.

Wat ga je dan onder andere doen?

Als Junior Casemanager Wabo/Omgevingswet ben jij de held die ervoor zorgt dat alles in goede banen wordt geleid bij het aanvragen van een omgevingsvergunning. Jij bent het centrale punt van contact tussen de gemeente en de aanvrager. Het is aan jou de taak om aanvragen te beoordelen op ontvankelijkheid en te toetsen aan relevante wetten, beleidskaders en regelingen.

Stel je voor: een burger wil een uitbouw aan zijn huis laten plaatsen. Hiervoor moet is een vergunning nodig. Jij beoordeelt de aanvraag, houdt rekening met de belangen van de burger én de gemeente en zorgt ervoor dat de vergunning binnen de gestelde termijn wordt verleend.

Met jouw creatieve oplossingen en oog voor detail zorg jij ervoor dat de uitbouw van de binnenkort kan worden gerealiseerd. Als Junior Casemanager Wabo/Omgevingswet ben jij de held van de lokale gemeenschap en help jij burgers hun dromen waar te maken.

Soft skills

● Netwerken: als Casemanager Wabo/Omgevingswet kan je makkelijk contact leggen met anderen. Je bent benaderbaar en durft proactief op mensen af te stappen.

● Communiceren: omdat een Casemanager Wabo/Omgevingswet veel contact heeft met verschillende stakeholders is het belangrijk dat je goed kan communiceren. Uiteindelijk is het ook de bedoeling dat je anderen partijen kan adviseren.

● Plannen en organiseren: als Casemanager Wabo/Omgevingswet kan je goed overzicht bewaren en deadlines bewaken van diverse vergunningaanvragen.

Uiteraard begeleiden wij jou in het ontwikkelen van je soft skills! Wij verwachten nog niet dat je dit allemaal meteen volledig zelfstandig kan als Junior, maar hier groei je met onze opleiding en coaching naartoe.

Hard skills

· Jij beschikt over een (afgeronde) HBO of WO opleiding, bijvoorbeeld Rechten, Bestuursrecht, Planologie, Bouwkunde en/of Bestuurskunde.

· Je bent 32 uur tot 36 uur beschikbaar

Wat kan je van ons verwachten

Bij Senze TalentLab krijgen ambitieuze nieuwkomers zonder of met weinig ervaring de kans om bij de overheid te werken. We bieden je een maatwerkpakket aan van cursussen, ‘on the job’ training en coaching, waarmee jij binnen een jaar tijd klaargestoomd wordt als de ambtenaar van de toekomst.

Hoe ziet jouw traject eruit?

Als TalentLab-trainee maak je vanaf dag één deel uit van het team in de gemeente waar je komt te werken. Je krijgt maandelijks vakinhoudelijke trainingen van ervaren adviseurs en coaching op het gebied van je competenties. Tijdens je traineeship ontvang je een marktconform junior salaris op hbo- of wo-niveau. En kun je rekenen op begeleiding bij elke stap.

Het mooie van TalentLab is dat we jou 100% baangarantie bieden! Na afloop van het begeleidingstraject van ongeveer een jaar, treed je bij goed functioneren in dienst bij de gemeente.

Reageren

Hi, ik ben Amalia! Klinkt dit als een droomjob voor jou? Solliciteer dan snel en join ons team!

Wil je meer weten over de functie of ben je benieuwd naar andere vacatures die wij open hebben staan? Bel of stuur me gerust een appje op 06 29 49 11 36. Mailen mag ook, dan kan naar: amelcherts@senze.nl

Wist je al dat je ons kunt volgen op Instagram en TikTok? Hier delen we alle nieuwtje en tips over jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Senze TalentLab (@senzetalentlab) • Instagram-foto’s en -video’s

Senze Talentlab (@senzetalentlab) | TikTok