Inspecteur Haagse Pandbrigade

Werken via het Senze TalentLab

De ideale kickstart voor ambtenaren van de toekomst!

senze-greatplacetowork

Vanuit het Senze TalentLab faciliteren wij ambitieuze nieuwkomers die weinig tot geen ervaring hebben bij de overheid en ambtenaren die een switch willen maken. Met het Senze TalentLab bieden we een totaalpakket van cursussen, training ‘on the job’ en coaching om binnen een jaar klaar te staan als de ambtenaar van de toekomst en te voldoen aan de VTH-kwaliteitscriteria 2.2. Na het begeleidingstraject treed je in dienst bij de gemeente Den Haag.

Meer dan alleen een salaris…
Hybride en flexibel werken
Continu leren en ontwikkelen
Persoonlijke ontwikkelplannen
Kennisuitwisseling
Een Insights Discovery-profiel
Tailor-made mobility
Gezamenlijke bedrijfsuitstapjes en activiteiten

Inspecteur Haagse Pandbrigade

MBO, HBO | 32 – 36 uur | Gemeente Den Haag


Heb jij jouw diploma (Bouwkunde) op zak en wil je aan de slag in de praktijk, maar ben je nog lang niet uitgeleerd? Dan hebben wij de vacature waarin jij jouw talenten verder kan gaan ontwikkelen!

Wij zijn op zoek naar een energieke Inspecteur, die zich bij de Haagse Pandbrigade van de gemeente Den Haag verder wil gaan ontwikkelen in deze rol. Jij staat er in de groei naar deze functie niet alleen voor, want vanuit ons Senze TalentLab helpen wij jou op weg om je deze rol volledig eigen te maken. Wij loodsen je, via onze kweekvijver voor jonge ambtenaren in spe, naar een vaste aanstelling bij deze gemeente door jou een jaar lang te begeleiden op zowel inhoud als soft skills.

De uitdaging
De Haagse Pandbrigade werkt dag in dag uit aan het verbeteren van de leefbaarheid en veiligheid in de wijken van Den Haag. De taken van deze afdeling richten zich op het verminderen van overlast en gevaarlijke situaties in panden. Om het aantal onregelmatigheden verder terug te dringen zijn adequate, dagelijkse inspecties van de panden noodzakelijk.

Wat ga jij doen en wat ga je leren?
Word jij enthousiast van het bestrijden van foute en gevaarlijke activiteiten in de grote stad? Lees dan snel verder hoe jouw werkweek er straks op de afdeling Haagse Pandbrigade uit kan komen te zien:

Voor jou speelt het werk zich wekelijks zowel buiten als binnen af. Jij inspecteert op legaal gebruik van woningen en stelt hiervoor inspectierapporten op die als onderlegger dienen voor een juridisch vervolgtraject en het ter plaatse monitoren van de dossiers gedurende de looptijd. Als het nodig is ga jij samen met een collega naar de woning toe, jullie bellen aan en leggen de reden van het bezoek uit. Is alles in orde dan blijft het daarbij, maar worden er onregelmatigheden aangetroffen dan kunnen er maatregelen genomen worden. Bij gevaarlijke situaties kan jij met jouw collega’s zelfs overgaan tot het sluiten en verzegelen van een pand. Niemand mag de locatie dan meer betreden.

Als Inspecteur Haagse Pandbrigade ben je letterlijk van begin tot eind betrokken bij het proces. Van vooronderzoek en analyses tot zelfstandige inspecties, toetsing op naleving en eindcontroles.

Wat vragen wij?
Ervaring is welkom, maar zeker geen must. Vanuit ons TalentLab word je namelijk begeleid en getraind in deze functie waarin je samen met jouw collega’s werkt aan een veiliger Den Haag. Je beschikt in ieder geval over de volgende competenties:

  • MBO of HBO diploma
  • Affiniteit met bouwkundige werkzaamheden
  • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden en een enthousiaste, proactieve houding
  • Jij staat sterk in je schoenen, bent een echte verbinder en denkt ook buiten de kaders
  • Oplettend en onderzoekend van aard
  • Je hebt een grote drive om klussen te klaren, bent integer, gedisciplineerd en leergierig

Wie zijn wij?
Samen, Expertise, No-Nonsense, Zakelijk, ‘Eigen’wijze

Deze vijf kernwoorden geven aan waar wij als Senze voor staan. People make Senze is ons uitgangspunt. Onze drijfveer is dat wij organisaties en hun medewerkers een stap verder willen helpen in hun ontwikkeling. Wij zijn een eigenzinnig training- en adviesbureau dat non-profit organisaties ondersteunt bij strategievorming, beleid, management, cultuur- en organisatieverandering.


Vragen?